برای امروز یک پایان نامه دوره کارشناسی برق گرایش قدرت با عنوان "تعمیر و نگهداری و پیش بینی عمر ترانسفورماتورهای توزیع" را برای دانلود و مطالعه شما دوستان قرار داده ام. این پایان نامه در 214 صفحه تهیه شده است. مطالعه این پایان نامه را به دوستان پیشنهاد می کنم. در زیر خلاصه ای از این پایان نامه و کلیات آن را ذکر نموده ام.
برای امروز یک پایان نامه دوره کارشناسی برق گرایش قدرت با عنوان "تعمیر و نگهداری و پیش بینی عمر ترانسفورماتورهای توزیع" را برای دانلود و مطالعه شما دوستان قرار داده ام. این پایان نامه در 214 صفحه تهیه شده است. مطالعه این پایان نامه را به دوستان پیشنهاد می کنم. در زیر خلاصه ای از این پایان نامه و کلیات آن را ذکر نموده ام.
ترانسفورماتور مهمترین و گرانترین تجهیز در سیستمهای قدرت محسوب میشود. خروج ترانسفورماتور از مدار در اثر بروز عیب باعث وارد آمدن خسارات جبران ناپذیری خواهد شد. اهمیت و جایگاه ترانسفورماتور در سیستم قدرت ایجاب میکند که در کلیة مراحل طراحی، ساخت ، بهرهبرداری ونگهداری ترانسفورماتور دقت بسیار بالایی لحاظ شود. امروزه بحث نگهداری در سیستم قدرت بخصوص در مورد ترانسفورماتورها بسیار مرد توجه قرار گرفته و بعنوان عاملی که میتواند در بهبود و بالا بردن عمر تجهیز و نیز در بالا بردن قابلیت اطمینان تجهیز و کل سیستم موثر باشد، قلمداد میشود. وجود و اجرای دستورالعمل بازدیدهای دورهای یا پیشگیرانه با ذکر فواصل زمانی و نوع بازدیدهای لازم و نیز توجهات وتوصیههای لازم برای نگهداری بهتربا توجه به تجارب مختلف باعث افزایش عمر ترانسفورماتور وکاهش صدمات ناخواسته خواهد شد. در این پروژه پس از بررسی عیوب مختلف ترانسفورماتورهای توزیع با توجه به تجارب شرکتهای مختلف و استانداردهای معتبر در زمینه تعمیر و نگهداری، دستورالعملی جهت نگهداری ترانسفورماتور ارائه میگردد. اهمیت بازدید و سرویس و نگهداری بقدری مهم است که طبق مطالعات بعمل آمده و بررسیهای انجام شده داخلی و بینالمللی، نحوه و دقت در سرویس و نگهداری و بازدیدهای دورهای و پیشگیرانه نسبت به سایر عوامل موثر بر عمر ترانسفورماتور سهم بیشتری دارد. (%30 کل عوامل داخلی نظیر مشخصات فنی، طراحی و ساخت و حمل و نصب وراهاندازی ، تعمیر قطعات و …) از طرف دیگر آمار ترانسفورماتورهای صدمه دیده نشان میدهد که وجود اشکالات ممکن است مربوط به تجهیزات جانبی ترانسفورماتور باشد که اکثرا در دسترس بوده و با انجام بازدیدهای مرتب و دقیق، معایب قابل تشخیص و پیشگیری میباشند. لذا تهیة یک دستورالعمل نگهداری برای ترانسفورماتورهای توزیع ضروری به نظر میرسد.
در فصل دوم این پروژه راجع به اجزای ترانسفورماتور ونقش هر یک از آنها در بروز عیب توضیح آورده شده است. در فصل سوم راجع به نگهداری پیشگیرانه آورده شده و در فصل چهارم بعضی از استانداردهای معتبر در این رابطه توضیح داده شده است. در فصل پنجم در مورد عیبیابی ترانسفورماتور و روند آن بحث شده است. در فصل ششم یکی از مهمترین ابزارهای نگهداری و کلا اساس و پایة نگهداری، یعنی تحلیل وضعیت و روشهای آن شرح داده شده است. ماحصل پروژه که دستورالعمل سرویس و نگهداری ترانسفورماتورهای توزیع میباشد. نیز بصورت فصلهایی جداگانه ارائه شده است. این دستورالعمل برای شرایط نرمال بوده و در حالت کلی وضعیت ترانسفورماتور تعیین کننده نوع عملیات نگهداری مورد نیاز میباشد. و همچنین نتیجه گیری و پیشنهادات در فصل 15 ارائه شده است. امروزه در بسیاری از شرکتهای معتبر در زمینه نگهداری ترانسفورماتور نظیر Doble ترانسفورماتورهای با ظرفیت بالای 500 KVA بعنوان ترانسفورماتور قدرت در نظر گرفته و انجام عملیات مهمی که غالبا برای ترانسفورماتورهای با ظرفیت بالاتر استفاده میشود برای این ترانسفورماتورها را پیشنهاد میکنند . امروزه گزاف نیست که اگر بگوئیم بحث قابلیت اطمینان و کیفیت برق رسانی ، یک ترانسفورماتور توزیع کم ظرفیت را به اندازة یک ترانسفورماتور با ظرفیت نسبتا بالاتر، مهم و با اهمیت میکند.
دانلود فایل از سرور اختصاصی وبلاگ www.powerengineering.blogfa.com
دانلود فایل از سرور دوم (persiangig)
در صورت نیاز پسورد فایل www.powerengineering.blogfa.com می باشد.
توجه داشته باشید که پسورد را کپی ننمایید بلکه باید آن را تایپ نمایید.